STN EN 12428: 2013 (74 6461), Brány a vráta. Súčiniteľ prechodu tepla. Požiadavky na výpočet. - Remiar, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12428: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 12428 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Remiar. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy