STN EN 14654-2: 2013 (75 6919), Riadenie a kontrola prevádzkových činností na stokových sieťach a systémoch kanalizačných potrubí mimo budov Časť 2 Obnova - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14654-2: 2013