STN EN 14654-2: 2013 (75 6919), Riadenie a kontrola prevádzkových činností na stokových sieťach a systémoch kanalizačných potrubí mimo budov Časť 2 Obnova - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14654-2: 2013
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy