STN EN ISO 5814: 2013 (75 7463), Kvalita vody. Stanovenie rozpusteného kyslíka. Elektrochemická metóda (ISO 5814: 2012). - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5814: 2012