STN EN ISO 5814: 2013 (75 7463), Kvalita vody. Stanovenie rozpusteného kyslíka. Elektrochemická metóda (ISO 5814: 2012). - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5814: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 25814 zo septembra 1996 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy