(STN EN ISO 13287: 2013 (83 2510), Osobné ochranné prostriedky. Obuv. Skúšobná metóda na stanovenie odolnosti proti šmyku (ISO 13287: 2012). - Krošlák, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13287: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 13287 z apríla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Krošlák. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy