STN EN 1730: 2013 (91 0510), Nábytok. Stoly. Skúšobné metódy na stanovenie stability, pevnosti a trvanlivosti. - Joščák, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1730: 2012