STN EN 1730: 2013 (91 0510), Nábytok. Stoly. Skúšobné metódy na stanovenie stability, pevnosti a trvanlivosti. - Joščák, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1730: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1730 z augusta 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Joščák. technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy