STN EN 716-1 + A1: 2013 (91 1019), Nábytok. Detské postieľky a skladacie detské postieľky do bytových priestorov Časť 1 Bezpečnostné požiadavky - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 716-1: 2008 + A1: 2013