STN EN 716-2 + A1: 2013 (91 1019), Nábytok. Detské postieľky a skladacie detské postieľky do bytových priestorov Časť 2 Skúšobné metódy - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 716-2: 2008 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 716-2 z októbra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN 716-2 z októbra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy