STN EN ISO 20643/A1: 2013 (01 1465), Mechanické kmitanie. Ručne držané a ručne vedené strojové zariadenie. Princípy hodnotenia emísií kmitania. Zmena A1: Polohy akcelerometra (ISO 20643: 2005/Amd 1: 2012). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN ISO 20643: 2012 je slovenskou verziou EN ISO 20643: 2008/A1: 2012