STN EN ISO 20643/A1: 2013 (01 1465), Mechanické kmitanie. Ručne držané a ručne vedené strojové zariadenie. Princípy hodnotenia emísií kmitania. Zmena A1: Polohy akcelerometra (ISO 20643: 2005/Amd 1: 2012). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN ISO 20643: 2012 je slovenskou verziou EN ISO 20643: 2008/A1: 2012
Táto zmena A1 nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 20643/A1 z januára 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy