STN EN ISO 10642/A1: 2013 (02 1158), Skrutky so zápustnou hlavou s vnútorným šesťhranom. Zmena A1 (ISO 10642: 2004/Amd 1: 2012). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN ISO 10642: 2004 je slovenskou verziou EN ISO 10642: 2004/A1: 2012