STN EN 60947-4-1/A1: 2013 (35 4101), Nizkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 4-1 Stýkače a spúšťače motorov. Elektromechanické stýkače a spúšťače motorov. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma A1 STN EN 60947-4-1: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-4-1: 2010/A1: 2012