STN EN 62035/A2: 2013 (36 0220), Výbojkové svetelné zdroje (mimo žiariviek). Požiadavky na bezpečnosť. Zmena A2. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A2 STN EN 62035: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 62035: 2000/A2: 2012