STN EN 62035/A2: 2013 (36 0220), Výbojkové svetelné zdroje (mimo žiariviek). Požiadavky na bezpečnosť. Zmena A2. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A2 STN EN 62035: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 62035: 2000/A2: 2012
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy