STN EN 60335-2-2/A11: 2013 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-2 Osobitné požiadavky na vysávače a čistiace spotrebiče odsávajúce vodu. Zmena A11 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-2: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-2: 2010/A11: 2012