STN EN 60335-2-11/A11: 2013 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-11 Osobitné požiadavky na bubnové sušičky. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-11: 2011 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-11: 2010/A11: 2012