STN EN 62115/A11: 2013 (36 1338), Elektrické hračky. Bezpečnosť. Zmena A11. - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 62115: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 62115: 2005/A11: 2012