STN EN 1998-1/A1: 2013 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na sizmickú činnosť Časť 1 Všeobecné pravidlá, seizmické zaťaženia a pravidlá pre budovy. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1998-1: 2004/A1: 2013