STN EN 60076-18: 2013 (35 1100), Výkonové transformátory Časť 18 Meranie frekvenčnej charakteristiky - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60076-18: 2012