STN EN 60076-18: 2013 (35 1100), Výkonové transformátory Časť 18 Meranie frekvenčnej charakteristiky - Jurík, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60076-18: 2012
Názov z disku
Spracovateľ: Milan Jurík. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty