STN EN 82079-1: 2013 (01 3783), Príprava návodov na používanie. Štruktúra, obsah a prezentácia Časť 1 Všeobecné zásady a podrobné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 82079-1: 2012