STN EN 82079-1: 2013 (01 3783), Príprava návodov na používanie. Štruktúra, obsah a prezentácia Časť 1 Všeobecné zásady a podrobné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 82079-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 82079 z júna 2003 v celom rozsahu. STN EN 82079 z júna 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 12. 9. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy