STN EN 1092-1 + A1: 2013 (13 1170), Príruby a prírubové spoje. Kruhové príruby na rúry, armatúry, tvarovky a príslušenstvo s označením PN Časť 1 Príruby z ocele - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1092-1: 2007 + A1: 2013