STN EN 1092-1 + A1: 2013 (13 1170), Príruby a prírubové spoje. Kruhové príruby na rúry, armatúry, tvarovky a príslušenstvo s označením PN Časť 1 Príruby z ocele - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1092-1: 2007 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 1092-1 z februára 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy