STN EN 13480-3: 2013 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 3 Navrhovanie a výpočet - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-3: 2012