STN EN 13774: 2013 (13 6215), Armatúry do rozvodných systémov plynu s maximálnym prevádzkovým tlakom menším alebo rovnajúcim sa 16 bar. Prevádzkové požiadavky. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13774: 2013