STN EN 13774: 2013 (13 6215), Armatúry do rozvodných systémov plynu s maximálnym prevádzkovým tlakom menším alebo rovnajúcim sa 16 bar. Prevádzkové požiadavky. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13774: 2013
Táto norma nahrádza STN EBN 13774 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy