STN EN 14154-1 + A2: 2013 (25 7805), Vodomery Časť 1 Všeobecné požiadavky - Mikulecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14154-1: 2005 + A2: 2011