STN EN 16307-1: 2013 (26 8814), Priemyselné vozíky. Požiadavky na bezpečnosť a overovanie Časť 1 Dodatočné požiadavky na priemyselné vozíky s vlastným pohonom, s obsluhou, s meniteľným dosahom a vozíky s pevnou plošinou - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16307-1: 2013