STN EN 16307-1: 2013 (26 8814), Priemyselné vozíky. Požiadavky na bezpečnosť a overovanie Časť 1 Dodatočné požiadavky na priemyselné vozíky s vlastným pohonom, s obsluhou, s meniteľným dosahom a vozíky s pevnou plošinou - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16307-1: 2013
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy