STN ISO 3779: 2013 (30 0170), Cestné vozidlá. Identifikačné číslo vozidla (VIN). Obsah a stavba. - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3779: 2009