STN ISO 3779: 2013 (30 0170), Cestné vozidlá. Identifikačné číslo vozidla (VIN). Obsah a stavba. - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3779: 2009
Táto norma nahrádza STN ISO 3779 z novembra 1996 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy