STN EN 50152-1: 2013 (34 1570), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Osobitné požiadavky na spínacie zariadenia striedavého prúdu Časť 1 Vypínače s menovitým napätím nad 1 kV - Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50152-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 50152-1 z augusta 2008 v celom rozsahu. STN EN 50152-1 z augusta 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 15. 10. 2015
Spracovateľ: Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy