STN EN 50152-2: 2013 (34 1570), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Osobitné požiadavky na spínacie zariadenia striedavého prúdu Časť 2 Odpájače, uzemňovacie spínače a spínače s menovitým napätím nad 1 kV - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50152-2: 2012