STN EN 16276: 2013 (36 0077), Evakuačné osvetlenie v cestných tuneloch. - Horňák, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 108 Svetlo a osvetlenie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16276: 2013
Spracovateľ: Pavol Horňák. Technická komisia: TK 108 Svetlo a osvetlenie
Keywords: normy