STN EN 60432-3: 2013 (36 0131), Žiarovky. Požiadavky na bezpečnosť Časť 3 Halogénové žiarovky (okrem vozidlových) - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60432-3: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60432-3 z júna 2004 v celom rozsahu. STN EN 60432-3 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 8. 8. 2015
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy