STN EN 12007-1: 2013 (38 6409), Plynárenská infraštruktúra. Plynovody na maximálny prevádzkový tlak do 16 barov vrátane Časť 1 Všeobecné požiadavky na prevádzku - Veselá, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12007-1: 2012