STN EN 12007-2: 2013 (38 6409), Plynárenska infraštruktúra. Plynovody na maximálny prevádzkový tlak do 16 barov vrátane Časť 2 Špecifické požiadavky na prevádzku plynovodov z polyetylénu (MOP do 10 barov vrátane) - Veselá, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12007-2: 2012