STN EN 12007-2: 2013 (38 6409), Plynárenska infraštruktúra. Plynovody na maximálny prevádzkový tlak do 16 barov vrátane Časť 2 Špecifické požiadavky na prevádzku plynovodov z polyetylénu (MOP do 10 barov vrátane) - Veselá, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Preprava a destribúcia plynu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12007-2: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12007-2 z januára 2013, ktorá od 1. 1. 2013 nahradila STN EN 12007-2 z novembra 2001 v celom rozsahu
Táto norma spolu s STN EN 12007-1 z júla 2013 nahrádza STN 38 6415 z apríla 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Veselá. Technická komisia: TK 113 Preprava a destribúcia plynu
Keywords: normy