STN EN 12327: 2013 (38 6437), Plynárenska infraštruktúra. Tlakové skúšky, uvedenie do prevádzky a odstavenie z prevádzky. Požiadavky na prevádzku. - Veselá, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Preprava a distribúcia plynu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12327: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12327 z januára 2013, ktorá od 1. 1. 2013 nahradila STN EN 12327 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Veselá. Technická komisia: TK 113 Preprava a distribúcia plynu
Keywords: normy