STN EN 13378 + A1: 2013 (51 5030), Stroje na výrobu cestovín. Lisy na cestoviny. Bezpečnostné a hygienické požiadavky. - Chriašteľ, Ladislav; Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13278: 2001 + A1: 2013