STN EN 13378 + A1: 2013 (51 5030), Stroje na výrobu cestovín. Lisy na cestoviny. Bezpečnostné a hygienické požiadavky. - Chriašteľ, Ladislav; Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 63 Potravinárske stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13278: 2001 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13378 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Chriašteľ, Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 63 Potravinárske stroje
Keywords: normy