STN EN 13379 + A1: 2013 (51 5040), Stroje na výrobu cestovín. Rozdeľovacie, sťahovacie a rezacie stroje, návratný dopravník tyčiek, zásobník tyčiek. Bezpečnostný a hygienické požiadavky. - Chriašteľ, Ladislav; Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13379: 2001 + A1: 2013