STN EN 13379 + A1: 2013 (51 5040), Stroje na výrobu cestovín. Rozdeľovacie, sťahovacie a rezacie stroje, návratný dopravník tyčiek, zásobník tyčiek. Bezpečnostný a hygienické požiadavky. - Chriašteľ, Ladislav; Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 63 Potravinárske stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13379: 2001 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13379 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Chriašteľ, Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 63 Potravinárske stroje
Keywords: normy