STN EN ISO 15874-1: 2013 (64 3060), Potrubné systémy z plastov na rozvod teplej a studenej vody. Polypropylén (PP) Časť 1 Všeobecne (ISO 15874-1: 2013) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15874-1: 2013