STN EN 14564: 2013 (69 8500), Cisterny na prepravu nebezpečného tovaru. Terminológia. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14564: 2013