STN EN 14564: 2013 (69 8500), Cisterny na prepravu nebezpečného tovaru. Terminológia. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14564: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 14564 z mája 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy