STN EN 1341: 2013 (72 1861), Dosky z prírodného kameňa na vonkajšiu dlažbu. Požiadavky a skúšobné metódy. - Durmeková, Tatiana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1341: 2012